Resimli Arama. Kullanıcılar, fotoğraflarınızı izniniz olmadan kullanıp kullanmadığını öğrenmek için fotoğraf ile arama yapabilir veya bir görüntünün kaynağını bulmak için kullanabilirsiniz. Ne kadar çok paylaşim yaparsak o kadar hai̇nleri̇n mallarindan almamiş oluruz.

Google' da Resimli Arama Yap Fotoğraf Çek, Ara
Google' da Resimli Arama Yap Fotoğraf Çek, Ara from www.cybersaldiri.com

Görsele göre doğru bir şekilde aramak için “yükle” düğmesini veya “görüntü url'sini girin”i tıklamanız yeterlidir. Google da bu özellik uzun bir süredir var ama çok bilinmiyor. Ayrıca kendi fotoğrafınızı da yükleyebilirsiniz ve.

Google Da Bu Özellik Uzun Bir Süredir Var Ama Çok Bilinmiyor.


Google görseller, internette bir görsel bulmanın en popüler ve en kolay yollarından birisi. Api ile kullanıcı arama sorguları göndererek bing resimler’e benzeyen ilgili ve yüksek kaliteli resimler alıp görüntüleyebilirsiniz. Aynı adımlar diğer arama motorlarında da izlenerek görsel tarama işlemi gerçekleştirilebilir.

Google Görsel Arama Sayfasında Arayacağınız Resmi Yüklemek Için, Fotoğraf Makinası Simgesine Tıklayın Ve Açılan Pencereden Görsel Yükleyini Seçin.


Örneğin [çöl tilkisi]’nin ne olduğunu öğrenmek isteyen bir kullanıcının, bu hayvanın kulaklarının şekli veya kuyruğunun uzunluğu hakkında bilgi veren bir yazıyı okumak yerine resmine bakması daha mantıklıdır.görseller arama sonuçlarını tamamlar ve görseller [] gibi. Bir arama yapmak için yukarıdaki yükle düğmesine tıklayarak bir. Bu sayfadaki ilgili bölümler üzerinden aramanızı daha spesifik hâle getirebilirsiniz.

Youtube Arama Geçmişini Temizlemek Için Öncelikle Youtube Hesabımıza Giriş Yapıyoruz.


Bu video rehberimizde google görseller kısmında bir resimi kullanarak nasıl arama yapabilirsiniz, fake hesap olup olmadığını anlama, orijinal fotoğraf nasıl. Bir fotoğraf veya video kullanarak google'da arama yapmanın 4 yolu kullanıcıların google'da bir fotoğraf veya videoyla arama yapmasının ana nedeni, söz konusu fotoğrafın veya videonun kökenini bilmektir. Kısa bir süre önce tespit edilen google görseller'deki bir değişiklik ile beraber, kullanıcıların istediği boyutta resimler bulmasını sağlayan arama filtresi kaldırıldı.

Yöntem 1 Bilgisayarda Google Arama'yı Kullanmak 1


Bu durumda, google'da resim ve videoları kullanarak kolayca arama yapmak için kullanabileceğiniz yöntemleri listeliyoruz. Görsele göre doğru bir şekilde aramak için “yükle” düğmesini veya “görüntü url'sini girin”i tıklamanız yeterlidir. Web üzerindeki en geniş kapsamlı görsel arama.

Ters Görsel Arama Aracımız Nasıl Kullanılır??


Kullanıcılar, fotoğraflarınızı izniniz olmadan kullanıp kullanmadığını öğrenmek için fotoğraf ile arama yapabilir veya bir görüntünün kaynağını bulmak için kullanabilirsiniz. İşte bu yüzden resim arama motorları çok faydalıdır. Bing resim arama api'si uygulamanızda bing'in bilişsel resim arama özellikleri kullanmanıza olanak tanır.

Related Posts